1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. 112 Çağrı İhbarlarına Yol Vermeyen Sürücüler Yüzünden Gecikiyorlar

112 Çağrı İhbarlarına Yol Vermeyen Sürücüler Yüzünden Gecikiyorlar

featured

BODRUM HABER – Bodrum’da  çağrı merkezine yapılan çağrılara anında ulaşmaya çalışan ekipler ne yazık ki trafikte zor anlar yaşıyor. 112 çağrı merkezine yapılan her ihbar sonrası zamanla yarışan ekipler trafikte önceliğe sahip olmalarına rağmen Bodrum’da seyir eden araçların 1 tanesi bile ekiplere yol vermiyor. Oysa ihbarla yola çıkan her ekip bir olaya yetişmeye çalışıyor. Gerek ambulans, gerek itfaiye gerekse diğer ekiplerin yol önceliği olmasına rağmen ısrarla yol vermeyen araç sürücüleri yüzünden gecikme yaşamaları halinde ise ihbar yapan kişilerin olaya geç gelmeleri geç müdahale etmeleri ile ilgili şikayet ve sitemleri ile karşılaşıyorlar.

Oysa ihbar yapıldığı anda yola çıkan ekipler saygısız araç sürücüleri tarafından öncelikleri verilmediği için ihbar yerlerine gecikiyorlar. Bu nedenle sebep ne olursa olsun ikaz veren tüm 112 araçlarına öncelik vermeyi unutmayın. Unutanları uyarın ve yol önceliğini bu araçlara verin. Saniyeler ile hayat kurtarmaya çalışan ekiplerimize destek vermek hepimizin görevi unutmayın……..

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
112 Çağrı İhbarlarına Yol Vermeyen Sürücüler Yüzünden Gecikiyorlar
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!