1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Barınağa Getirdiği Kedi Kaçarken Aracın Camını Kırdı

Barınağa Getirdiği Kedi Kaçarken Aracın Camını Kırdı

featured

BODRUM HABER – Bodrum’da yaşayan hayvansever  Mehmet Ülker hayatını adadığı sokak hayvanları için arabasına özel bölme bile yaptırmış. Güvercinlik mahallesinde yaşamını sürdüren Ülker sokakta yaşayan hayvanlara bakıyor, kısırlaştırmak için onları yaptırdığı özel bölmede güvenli şekilde barınağa teslim ediyor teslim alıyor. Barınağa gelişinde başına gelen olayı ise Ülker şu şekilde paylaştı. “Güvercinlik’teki   sokak hayvanlarını yakaladıkça Bodrum barınağına getiriyorum.  Geçtiğimiz gün 3 tane kediyi kısırlaştırmak için yakaladım. Özellikle de arabayı kedi kısırlaştırmalarda rahat etmeleri  için değiştirdim. Ogün arabayı getirdim. kedilerden bir tanesi kafesten kaçmış yakalayın, derken Arabanın çamurluğunun üstündeki cama kafayı vurması ile camı kırıp kaçması bir oldu. Bende şaşırdım yani insan gücüyle zor bir şeyi nasıl kırdı nasıl kaçtı ben bile şaşırdım.  Daha önce çatlak falan değildi” dedi.

Kırılan camın fiyatının 30 bin tl olduğunu söyleyen Ülker “isterse 60 bin olsun önemli değil. Önemli olan o hayvanın sağlıklı olması, hayvanın başında bir şey gelmesin işte bir yerde yaralı yatmasın  çünkü ben kendimi bu işler için adadım” dedi.

Kaçan kediyi aramayı sürdüren Ülker “hayvan bu tarafa doğru kaçtı hâlâ da geliyorum haftanın ilk 3 günü geliyorum ismini bağırıyorum buralarda bakınıyorum. Burada mı diye. Bulursam da tabii ki yakalayıp yine geri götüreceğim” dedi.

Ülker; bir hayvansever olarak  kendisini bu işleri adadığını belirterek onların her türlü ihtiyacını karşıladığını belirtti. Güvercinlikte yaşayan Ülker, bütçesi el verdiğince mamalarını karşıladığını, belirterek barınağa desteklerin daha çok olması gerektiğinin de altını çizdi. Hayvanseverler olarak en azından mama desteği ile barınaklara herkesin yardım etmesini sözlerine ekleyen Ülker; “Bodrum barınağımız, benim birçok gezdiğim barınaklardan bin kat daha iyi personel bakımından olsun ilgi bakımından olsun Hayvanlar kısırlaştırmasından olsun her yönden yani 10 artı 10 diyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Barınağa Getirdiği Kedi Kaçarken Aracın Camını Kırdı
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!