1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Bodrum PTT Ana Depoda Ürünler Üst Üste Yerlerde Şube Müdürü Nerede

Bodrum PTT Ana Depoda Ürünler Üst Üste Yerlerde Şube Müdürü Nerede

featured

BODRUM HABER – Bodrum’da PTT  Ana depo  kargo dağıtım şubesi  ile yaşanan mağduriyetler hala devam ediyor. Defalarca yapılan haberlere rağmen Bodrum Sıcak Haber İhbar hattına atılan yeni görüntülerde aradan geçen zaman içinde ana depoda hiçbir düzeltme yapılmadığı gibi kargoların durumu daha da içler acısı bir hal almış durumda. Patlayan, parçalanan kolilerden etrafa saçılmış ürünlerden tutunda  üst üste atılmış yüzlerce kargoları görüntüleyen vatandaşlar gördükleri manzara karşısında mağduriyetlerini duyurmaya çalışıyor.

Haftalardır kargolarını teslim alamayan vatandaşlar şube müdürünün kuruma yakışmayan  tepkileri karşısında artık PTT kargo ile çalışmaktan vazgeçmeye başladı.

Bodrum’da bulunan deponun karışıklığı ve düzensizliğinden kaynaklı aksaklıklar vatandaşı mağdur etmeye devam ediyor. Özellikle  firmayı zarar ettirmek için çaba gösterir bir tavırla müşterileri azarlayan sıralarını hiçe sayan geldi diye mesaj attırıp gün boyu insanları evlerinde saatlerce bekletmeye ancak ürünü bir türlü teslim etmemeye  devam eden  bu şubenin müdürü ise haklı haksız herkesi azarlaması ile Bodrum’da namını sürdürmeye devam ediyor.

Yaz yoğunluğu da yaşayan kargodan gelen ürünlerini veya evraklarını teslim almaya çalışan vatandaşlar birde sıcak altında saatlerce beklemenin verdiği azapla kargolarına ulaşmaya çalışıyor. Diğer PTT şubelerinde 5 dakikada çözülebilen işlemler sıra Bodrum’daki  ana depoya  geldiğinde saatler hatta günlerce uğraşmaya kadar varabiliyor. Pek çok müşteri ürünlerine ulaşamadıkları için ürünler geri gidiyor. Deponun karışıklığı ve üst üste yığılmaları sebebi ile saatlerce aranan ama bulunamayan onlarca kargolar müşterilere teslim edilemiyor.  Eve teslim kargolar ile ilgili birde geldik evde bulamadık mesajı da alan müşterilerin sinirleri oldukça gerilmiş durumda. PTT şube müdürünün işini tam kavrayamadığı veya beceremediği bu olaylar yüzünden hem vatandaşlar hem de yılların Kurumsal firması mağdur olurken şube müdürü hala ne bir özür diliyor nede işini doğru dürüst yapıyor.

 

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrum PTT Ana Depoda Ürünler Üst Üste Yerlerde Şube Müdürü Nerede
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!