1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Bodrum Sahillerinde ve Metruk Otellerde Kalıp Sorun Yaratıyorlar

Bodrum Sahillerinde ve Metruk Otellerde Kalıp Sorun Yaratıyorlar

featured

BODRUM HABER – Gümbet Mahallesi’nde sahilde ve metruk bir otelde konaklayan vatandaşların neden olduğu sorunlar günden güne artarak çevreyi olumsuz yönde etkilemeye başladı.  Son günlerde metruk otelde yangınlar çıkaran kişiler turizmde de olumsuzluklara neden olmaya başladı.

Gümbet Dolgu Alanı’na her yıl yaz aylarında çevre illerden gelip sahilde, araçlarda konaklayan, vatandaşlar bu yıl ayrıca bölgedeki metruk bir otelde de yaşamaya başladı. Aralarında çok sayıda çocuğun da bulunduğu bu vatandaşların bazılarının kavşaklarda çocukları ile dilencilik yaptığı ifade edildi. Çamaşırlarını sahil kenarındaki ağaçlar başta olmak üzere buldukları yerlere asan bu vatandaşların gece saatlerinde zaman zaman uygunsuz davranışlarda bulundukları  öğrenildi. Şahısların, kendi aralarında ettikleri kavgalar, bölgeden geçen yerli ve yabancı turistler arasında da tedirginlik yaratıyor.

Şahısların yaşadıkları metruk  otelde  yaktıkları ateşten son birkaç gündür yangınlar çıkmaya başladı. Yangınlardan biri de bu sabah çıktı. İhbar üzerine olay yerine gelen  Bodrum İtfaiye Grup Amirliği ekipleri alevlere müdahale ederek  yangını söndürdü.

Şahıslar, Gümbet sakinleri ve işletmecilerin yoğun şikayetine konu oluyor.  Yapılan ihbarların ardından polis ve zabıta ekibi dolgu alanına gitse de yasal olarak bir yaptırım uygulanamadığı için şahıslar sahilden uzaklaştırılamıyor.  Sahil kenarındaki otellerin işletmecileri ise bu şahısların neden olduğu sorunlardan bıkmış durumda. Bu şahısların turizmi olumsuz yönde etkilediğini dile getiren işletmeciler, kangren haline gelen bu sorunun bir an önce çözüme ulaşmasını istiyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
2
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
Bodrum Sahillerinde ve Metruk Otellerde Kalıp Sorun Yaratıyorlar
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!