1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Bodrum’da Su Hattı Patlayınca Trafik Saatlerce Tıkandı

Bodrum’da Su Hattı Patlayınca Trafik Saatlerce Tıkandı

featured

BODRUM HABER – Bu sabah  Bitez Mahallesi’nde su ana isale hattının patlamasıyla, ana ve ara yollar felç oldu. Araçların Bir kaç kilometrelik mesafeyi saatlerce geçemediği  görüldü.

Bu sabah Sabah 07:40 sıralarında Bitez Atatürk Bulvarı’ndaki su ana isale hattında patlama meydana geldi. Patlak nedeniyle Bitez, Turgutreis, Alt Konacık, Ortakent, Yahşi, Gürece, İslamheneleri ve Yaka mahallerinde 24 saati aşan su kesintisinin olabileceği bildirildi.

MUSKİ Ekipleri hattı tamir etmek için vanaları kapatarak hattın tahliyesine başladı. Suyun borulardan boşaltılmasının ardından kazı çalışmalarına başlayarak patlayan boruyu yenisi ile değiştirdi.

MUSKİ tarafından yapılan .alışmalar nedeniyle Bitez Yalısı’ndan Ortakent’e giden yol  trafiğe kapandı. Bölgeden geçemeyen sürücüler, Bodrum– Turgutreis karayoluna yönelince karayolunda aşırı trafik yoğunluğu oluşması sebebi ile sürücüler zor anlar yaşadı.  Ortakent Kavşağı ile Bitez Kavşağı arasında araçlar tampon tampona ilerlediği görüntülendi.

Ortakent istikametine gitmek isteyen kimi sürücüler, Adliye ve Mezarlık arasındaki  yola yönelince o yolda da trafik sıkışıklıkları meydana geldi. Saatler süren trafik işkencesi çalışmalar süresince devam etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrum’da Su Hattı Patlayınca Trafik Saatlerce Tıkandı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!