1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Kapanan Yol Sebebi ile Turistler Uçaklarına Onurcan Nişanına Geç Kaldı

Kapanan Yol Sebebi ile Turistler Uçaklarına Onurcan Nişanına Geç Kaldı

featured

BODRUM HABER – Bodrum ilçesinde su ana isale hattının patlamasıyla yollarda trafik felç oldu. Bir kaç kilometrelik mesafeyi saatlerce geçemeyen sürücüler çılgına döndü. Trafik ekipleri yolları açmak için uzun süre uğraştı.

Gün içinde yaşanan olumsuzluklar akşam saatlerine kadar devam etti. Saat 15:00 de Turgutreisde otelden transfer araçlarıyla alınan ve saat 19:30 da Bodrum Havalimanından uçacak olan turistler , saat 19:20 de henüz Bitez kavşağını geçemediler. Bunun sorumlusu Muğla Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere yol çalışmasını bitirmediği gibi alternatif güzergah veremediği için ,yolcular ve acenteler çaresiz. Yurtdışı uçakları şu anda rötara girdi ancak yolcular uçuşlarını kaçırmak üzereler.

Sadece uçağa yetişecek yolcular değil nişanına yetişemeyenlerin de olduğu bugün geçmek bilmedi. Kendi nişanına gitmek için yola çıkan bir genç trafiğin sıkışması ile yolda kalınca aracından çıkarak olduğu yerde arkadaşları ile eğlenceyi başlattı. Moralini düzgün tutmaya çalışan Umutcan isimli genç bir an önce nişanına yetişebilmenin yollarını aradı.

Bir hattın bunca yaşananlara sebep olması aslında Bodrum’un alt yapısının ne kadar bozuk olduğunun da bir kanıtı alternatif bir yol olmaması sebebi ile yaşanan en küçük bir olayda sistem çöktü.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
Kapanan Yol Sebebi ile Turistler Uçaklarına Onurcan Nişanına Geç Kaldı
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!