1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Sayın Müdür; Vatandaş Mı Sizden Özür Dileyecek Yoksa Siz Mi Vatandaştan Özür Dileyeceksiniz?

Sayın Müdür; Vatandaş Mı Sizden Özür Dileyecek Yoksa Siz Mi Vatandaştan Özür Dileyeceksiniz?

featured

BODRUM HABER – Bodrum Konacık Sanayi içerisindeki PTT Kargo Ana Şubesi’nde işler yürümüyor. Personel eksikliğinden kaynaklı aksaklık vatandaşı mağdur etmiş durumda, vatandaş ise haklı olarak isyanda.

Bodrum Konacık PTT Kargo şube müdürü ile ilgili yaptığımız haber sonrası ihbar hattımız konu ile ilgili ihbarlar gelmeye başladı. Yarımada genelinde PTT Kargo ile çalışan hemen herkesin kişi le bir sorun yaşadığı ortaya çıktı. Özellikle  firmayı zarar ettirmek için çaba gösterir bir tavırla müşterileri azarlayan sıralarını hiçe sayan geldi diye mesaj attırıp gün boyu insanları evlerine kitleyen bir kargo şubesi olan bu şubenin müdürü ise haklı haksız herkesi azarlaması ile Bodrum’da nam salmış durumda.

Gelen ihbarlarda kartını alamadığı için maaşını çekemeyenlerden tutun da 2 ürün parası verip sadece 1 tanesini teslim alabilen ve diğerinin akıbetini sorduğunda azarlanan sayısız müşteri adına bugün tekrar Kargo şirketine röportaja gittik.

Vatandaşlardan biri başına geleni şu şekilde paylaştı. “yaklaşık 8-9 gündür Hatta 10 gündür bekliyoruz. Tatil merkezinde deniyor hiç muhatap yok telefonlara da cevap verilmiyor bugün kendim gelip bakmak ilgilenmek zorunda kaldım. Çünkü herhangi bir iade işlemi de gerçekleştirilemiyor  firma tarafından Çünkü Kargo sonuçta verilmiş Ptt’de bekliyor. İade alamıyorum teslim alamıyorum böyle bir çelişki var şimdi de gelip bir fiil buradan almaya geldim onu deneyeceğim Nasıl yapacağım onu da bilmiyorum açıkçası böyle bir karışıklık var 10 gündür burada kargolar nasıl teslim olmuyor ben anlayamıyorum çok basit bir şey aslında” dedi.

Başka bir vatandaş ise  “Yani bir buçuktan beri kapıda bekliyoruz mesainin başlamasını. mesai başladıktan sonra ne yetkili ne görevli ilgilenmiyor. 30-40 tane yakın insan birikmiş kapının önünde ve saat 2 olduktan sonra işe geliyorlar. Millet kargosunu almaya geliyor ve kargolarımız da alamıyoruz. 20 gün önce verilen kargom hala bana ulaşmadı.  Bana verdikleri tek cevap kurye  yok dağıtamayız. Bu maaş kartı  kuryenin normalde benim kartımı iş yerine getirmesi lazım. Ben 20 gündür ne maaş çekiyorum nede maaşımı kullanabiliyorum mağdurum” dedi.

Mikrofonu uzattığımız her vatandaştan aynı şikayetler yükselirken içeride gelen bir kargonun bulunması ise imkansız hale gelmiş durumda. Yerlere saçılan kargolar üstü gelerek kırılmış, parçalanmış veya kaybolmuş durumda vatandaşların bu isyanlarını biz belgelerken içeriden çıkan bir vatandaş bize şu bilgiyi verdi.

Görüntülerde yer almayan kişinin şu bilgileri paylaştı.”içeride sizin çekim yaptığınızı gören yetkililer kısa bir toplantı yaptı ve ondan sonra herkesin barkodunu alarak kargolarını teslim ettiler. siz çekmeseniz biz uzun süre daha bekleyecektik illa basın mı olması gerekiyor işlerini yapmaları için” dedi.

Evet bizde soruyoruz illa çekim yapmak mı lazım demek ki istenirse kişilerin malzemeleri bulunabiliyor ve işler yürüyor. Peki bunca yaşanan olayın asıl sorumlusu kim. Neden işler yavaşlatılıp vatandaşlar bugüne kadar mağdur edildi diye bir kere daha soruyoruz. Bu kadar olumsuzluktan sonra dün benden özür dileyeceksin diye vatandaşa bağıran Sayın Müdür; Vatandaş Mı Sizden Özür Dileyecek Yoksa Siz Mi Vatandaştan Özür Dileyeceksiniz…..

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sayın Müdür; Vatandaş Mı Sizden Özür Dileyecek Yoksa Siz Mi Vatandaştan Özür Dileyeceksiniz?
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!