Köpeğe Tekme Atıp Sahibini Bıçakladı!

featured

BODRUM HABER – Bodrum’un Bitez Mahallesi’nde şok eden bir olay yaşandı. Bitez Limanı’ndan geçerek ulaşılan Akvaryum Koyu’nun bir bölgesinde gerçekleşen bu dehşet verici olay, mahalle sakinlerini derinden sarsarken, polis ekipleri de soruşturmayı titizlikle sürdürüyor.

Dün gece meydana gelen olay, meteor yağmurunu gözlemlemek üzere sahillere koşan vatandaşlardan birinin korkunç saldırıya maruz kalmasıyla gerçekleşti. Sahilde sevimli köpeğiyle oynayan genç, ansızın kendisine yabancı bir şahıs tarafından saldırıya uğradı. Saldırgan, sebebini açıklamadan önce köpeğe acımasızca tekme attı, ardından da elindeki kesici aletle genci vahşice yaraladı. Kavasına aldığı taşla da genç adeta dehşet saçan bir saldırıya maruz kaldı.

Olayın ardından bir ihbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yaralı genç hızla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Ancak saldırgan şahıs hızla olay yerinden kaçmayı başardı. Polis, saldırganın kimliğini tespit edip yakalanması için yoğun bir araştırma başlattı.

Yaralanan genç, olayın ardından yaptığı açıklamada, köpeğini deprem bölgesinden sahiplendiğini ve vücudunda platin olduğunu dile getirdi. Yaralı vatandaşın akrabaları, köpeği özel bir veteriner hekime götürerek gerekli tedaviyi sağladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Köpeğe Tekme Atıp Sahibini Bıçakladı!
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!