Kopan Elektrik Telllerinden Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı

featured

BODRUM HABER – Bodrum’un Yalıkavak Mahallesi’nde meydana gelen elektrik tellerinden çıkan yangın, yoğun havadan ve karadan müdahale ile başarıyla kontrol altına alındı.

Degirmenler mevkisinde başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle hızla yayıldı. Yangının birkaç noktada aynı anda başlaması, ekiplerin hızla müdahalesini gerektirdi. Bölgede geniş bir alana yayılan alevlere yönelik olarak çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Havadan yapılan müdahalelerde, uçak ve helikopterler yangınla mücadelede önemli bir rol üstlendi. Ekiplerin karadan ve havadan koordineli bir şekilde yürüttüğü çalışmalar sonucunda yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları ise bölgede devam ediyor.

Yangının etkisiyle Yalıkavak bölgesinde yaşanan elektrik kesintisi de dikkat çekti. Yetkililer, kesintinin yangınla doğrudan ilişkili olduğunu belirtirken, ekiplerin enerji kesintisinin giderilmesi için çalışmalarına devam ettiği bildirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kopan Elektrik Telllerinden Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!