Bodrum’da Dakikalarca Kaçan Aracın Sürücüsü 176 Promil Alkollü Çıktı

featured

BODRUM HABER – Bodrum Eskiçeşme Mahallesi’nde bir otoparkın kapısına çarpıp kaçan şüpheli bir araç ihbarı üzerine ekipler olay yerine sevk edildi. Polis ekiplerinin peşine düştüğü şüpheli aracı durdurmak isteyen ve Ekiplerin ‘Dur’ ihtarına uymayan sürücü ara sokaklarda kaçmaya devam etti.

Polis ekiplerince şüpheli araç  dakikalarca kovalanmasına rağmen 06 DOR 155 plakalı otomobil bir türlü durmadı. Şahısların şüpheli hareketlerinden dolayı çok sayıda ekip güvenlik önlemi alarak yolları kapattı. Dakikalarca kaçan ve ara sokaklara giren şüpheliler en sonunda Trafik ekipleri ve trafik ekiplere bağlı yunus ekiplerince girdikleri bir sokakta kıskıvrak yakalandı.  Şüpheli şahıslar, uzun süre mücadele edip araçtan inmemek için direndi. Asayiş ekiplerinin de olay yerine sevk edildiği yerde durdurulan araç ekiplerce arandı. Konunun detayını araştıran ekiplerin yaptığı alkol muayenesinde sürücünün 176 promil alkollü olduğu tespit edildi. Yanında yolcu olarak bulunan şahsın da alkollü olduğu ortaya çıktı. Ankara’dan Bodrum’a tatile geldikleri öğrenilen şüphelilerin ne olduğunu anlamadıklarını Polisleri görünce kaçtıklarını beyan etseler de Bodrum’da çok uzun süre ekipleri arkalarından 5 tur attıran şahıslar ifadeleri alınmak üzere Emniyete götürüldü.  Olaya karışan otomobilin ön araştırması yapıldıktan sonra  çekici yardımı ile otoparka kaldırıldı.

3
mutlu
Mutlu
2
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrum’da Dakikalarca Kaçan Aracın Sürücüsü 176 Promil Alkollü Çıktı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!