1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. Bodrum’da Meydana Gelen Kazada 4 Kişi Yaralandı

Bodrum’da Meydana Gelen Kazada 4 Kişi Yaralandı

featured

BODRUM HABER – Bodrum’da meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye olay Torba Mahallesi Bülent Ecevit Caddesi’nde akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre  yol kenarında park halinde duran olan otomobil  kontrolsüz şekilde aniden caddeye çıktı.  Gölköy istikametine seyir halinde aynı şeritte giden  35 KE 82XX plakalı otomobil park alanından aniden  yola çıkan otomobile çarpmamak için karşı şeride geçti.  Araç karşı  istikametten gelen  34 EJR 3XX plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.

Kazaya sebep olan  ve aniden yola çıkan otomobil durmayıp Gölköy istikametine kaçarken, iki otomobilin çarpışması ile ortalık savaş alanına döndü. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip yönlendirildi. Yaralı 4 kişi çevrede bulunan hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan 1’nin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kaza sebebi ile kapanan yol araçların çekici yardımı ile yoldan kaldırılmasının ardından normal seyrine döndü. Emniyet güçleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.

0
mutlu
Mutlu
3
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrum’da Meydana Gelen Kazada 4 Kişi Yaralandı
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!