Bodrum’da Nitelikli Gasp Suçundan Yakalanan 6 Kişiden 5’i Tutuklandı

featured

BODRUM HABER – Bodrum’da nitelikli gasp olayına karıştığı tespit edilen 6 şüpheli şahıs Bodrum ve Milas’ta düzenlenen eş zamanlı operasyon ile yakalandı.

Edinilen bilgiye göre Bodrum’da 24.08 gecesi Bodrum’da gerçekleşen gerçekleşen nitelikli gasp (silahlı) olayı ile ilgili olarak Asayiş Şube Müdürlüğü Ekiplerince operasyon düzenlendi.

Ekiplerce 80 kamera incelendi. Şahısların bir motor ve bir arabayla bölgeye geldikleri azmettiricilerin araçla gelen tetikçilere plakasız motosiklet temin ettikleri,  olay sonrası tetikçi 2 kişinin Milas ilçesine kaçtıkları belirlendi.

Olayı planlayarak azmettiren 4, olayı gerçekleştiren 2 şahıs olmak üzere toplam 6 şüpheli şahıs Bodrum ve Milas’ta yapılan eş zamanlı operasyonla 02.09.2023 günü yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan ev aramalarında bir adet namlu kısmı kesik pompalı ele geçirildi.

04.09.2023 günü sevk edildikleri adli makamlarca çıkarıldıkları mahkeme tarafından verilen kararla  Şüpheliler F.K ,M.Y.,M.A.Ö., S.İ., B.K tutuklandı.  B.B.İ. adlı şahıs adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrum’da Nitelikli Gasp Suçundan Yakalanan 6 Kişiden 5’i Tutuklandı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!