1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Bodrum İlçe Başkanı Zafer Yürüyüşünde

Bodrum İlçe Başkanı Zafer Yürüyüşünde

featured

BODRUM HABER – Zafer Partisi Bodrum İlçe Başkanı Cevher Gönüldaş, Zafer Partisi lideri Profesör Doktor  Ümit Özdağ’ın  15 gün sürecek olan 30 Ağustos Zafer yürüyüşüne kendi yönetiminden kıymetli dava arkadaşlarıyla birlikte katıldı.

Sarı Başbuğ Mustafa Kemal ATATÜRK Paşanın, 26 ağustos1922 de Cumhuriyet ve bağımsızlık için başlattığı zorlu orman yollarından yürüyerek, bir kez daha onurlandığını ve duygusal anlar yaşadığını belirtti.

Gönüldaş, biz günümüz Türkiye’si, teknoloji imkanlarıyla bu Kurtuluş ve İstiklal yolunda zorlandık. Zamanında o günün kıymetli ülke vatan severleri, ne kadar zorlandıklarını tahmin etmenin zor olmadığını bir kez daha anlamış bulunduk. Her Türk vatandaşının, bu kutlu yolda, atalarının ne zorluklarla bu ülkeyi kurtarmak için çektikleri sıkıntıyı anlaması gerektiğini belirterek, bu ormana gelerek kısada olsa burayı görmeleri ve bu havayı koklamalarını söyledi. 15 gün sürecek olan zafer yürüyüşünün 3.etabına katılan Gönüldaş toplamda 30 km yürüdü. 300 km sürecek olan bu kutlu yolun sonu ANITKABİRDE son bulacak. Mustafa Kemal’in huzuruna çıkacak olan Zafer yürüyüşü ekibi, tüm Bodrumluları, bu güne davet ettiler. Sözlerine ya İstiklâl Ya ölüm diye devam eden Gönüldaş herkesin gözü önünde bir kez daha Türk milleti ve istikbali için yemin etti.

1
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrum İlçe Başkanı Zafer Yürüyüşünde
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!