Demagoji Yapma Müdür İşini Yap Bu Kadar Da Rezillik Olmaz

featured

BODRUM HABER – Eski Devlet hastanesine giden bölgede bulunan su deposunda meydana gelen arıza sebebi ile akan sular yollara taştı. Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin (MUSKİ) Göktepe mevkiinde bulunan deposunda kapatılmayan vana nedeniyle depo taştı. Depodan taşan su, ağaçlık alandan şelale gibi akıp Barbaros Hayrettin Caddesi’ne oradan da Kıbrıs Şehitleri Caddesi’ne indi.

Kıbrıs Şehitleri Caddesine ulaşan tonlarca su yoldan geçen araçlarında yolda ilerlemelerini etkilerken boşa akan sular sebebi ile yine çevrede sular kesildi. Sorumsuzca açık bırakılan vana  sebebi ile tonlarca suyun boşa aktığı bölgede vatandaşlar artık su sorunu yaşamaktan bunalmış durumda. Vatandaşlar, ihmal sonucu tonlarca suyun boşa aktığını ve bu ihmalin zaman zaman yaşandığını dile getirerek sorumlulara tepki gösterdi.

Aynı bölgede yaşanan bu durumla ilgili biz haber yapmaktan utansak da yetkili merciler önlem almak bir yana  sorumsuzluklarından da utanmıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Demagoji Yapma Müdür İşini Yap Bu Kadar Da Rezillik Olmaz
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!