Kafalarımızda Deli Sorular Oluşmaya Başladı

featured

Konacık’ta tamir edilen su hattı 1 hafta geçmeden yeniden patladı. Patlayan hat sebebi ile yine çevre halkı susuz kaldı.

Son zamanlarda ardı arkası kesilmeyen su isale hatlarındaki patlamalara bu sabah bir yenisi daha eklendi. Konacık Alpaslan Türkeş Bulvarı üzerinde yeni tadilatı yapılan su boru hattında bu sabah tekrar patlama meydana geldi. Vatandaşların ifadesine göre daha 1 hafta önce tadilatı yapılan su hattında meydana gelen patlama sebebi ile tonlarca su boşu boşuna tekrar akmaya başladı. Aynı yerde meydana gelen bu patlamalar sebebi ile kamu tekrar tekrar zarara uğruyor. Aynı yerde sürekli meydana gelen patlamalar için hem zaman, hem işçi hem de maddi olarak ekipmanlar tekrar tekrar harcanıyor. Vatandaşlar ise evlerinde işyerlerinde susuz kalıyor. İnsanlar evde su beklerken aylardır rezervlerdeki sular boşu boşuna akıp gidiyor. Durmak bilmeyen bu patlamalar ile ilgili sayın yetkiliye sormak istiyoruz bu olaylardan zevk mi alıyorsunuz, herhangi bir şirketle ortaklığınız mı var son zamanlarda artan bu su patlamalarına neden kalıcı bir çözüm bulamıyorsunuz?

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kafalarımızda Deli Sorular Oluşmaya Başladı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!