“Kaskınla Yol Ver Hayata” Projesi Kapsamında Kask Hediye Edildi

featured

BODRUM HABER – Motosiklet sürücülerinde kask takma bilincinin oluşturulması amacıyla İçişleri Bakanlığı tarafından ülke genelinde başlatılan “Kaskınla Yol Ver Hayata ”projesi Bodrum’da da uygulandı.

Bodrum’da İlçe Trafik Büro Amirliği Ekiplerince Cafer Paşa Caddesinde uygulama yapıldı.  Uygulamada 40 motosiklet sürücüsü durduruldu. Güvenli bir sürüş için motosiklet sürücülerinin kaskları ile trafiğe çıkmaları hayati önem taşıdığını anlatan ekipler, 20 kasksız sürücüye ceza kesildi. Ekiplerce ceza kesilen 20 sürücüye  bir daha kasksız motosiklete binmemeleri için uyarıda bulunuldu ve kask hediye edildi. Yapılan çalışmalarda kask takan sürücülerin yapmış olduğu kazalarda yaralanmaların %40’ında ölümlü kazalarda ise  % 70 oranında azalma olduğu istatiksel olarak tespit edildi. Bundan dolayı sürücülere kasklarını takmalarının özellikle hayati olduğunu belirterek bu konuda uyarılar yapıldı. Uygulamada motosiklet sürücülerine  kask takma bilinci oluşturmak için kask dağıtımı gerçekleştirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“Kaskınla Yol Ver Hayata” Projesi Kapsamında Kask Hediye Edildi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!