1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. MUSKİ Müdürü La Fonten’den Masallar Anlatmaya Devam Mı Edecek

MUSKİ Müdürü La Fonten’den Masallar Anlatmaya Devam Mı Edecek

featured

BODRUM HABER – Bodrum’da sorun olmadığını kendilerine ait hatlarda ve bölgelerde çalışmaların yapıldığını ve hatta soru sorulduğunda ben demagoji  yapmam diyen MUSKİ müdürünün söylediklerini çürüten bir olay yine Konacık mahallesinde bir hatta gerçekleşti. Konacık sanayi sitesinin hemen arkasında bulunan bir bölgede ana caddeye yakın hattın hali içler acısı durumda.

Bodrum Sıcak Haber tarafından görüntülenen yerde bulunan su pompasından akan sular etrafı göle çevirmiş durumda. Öyle ki  ne zamandır suyun aktığı kesin olarak bilinmemekle beraber bağlantı boruları pas içinde. kameralara da yansıyan görüntülerde MUSKİ’ye ait su vanasında oldukça güçlü bir şekilde sular akıp  gidiyor. Birim müdürü Oğuz  Kağan  halk meclisinde verdiği söylemleri ile hiç bağdaşmayan bu görüntüler bölgenin kim bilir kaç günlük suyunun boşa akıp gittiğinin belgesi. Barajlarda su olmadığı için suların kesildiğini belirten birim müdürünün o sözlerine devamlı yaptığımız bu tip haberler ile cevap veriyoruz. Ancak kendisi ile yüz yüze gelindiğinde ve bu olaylar kendisine anlatılmaya çalışıldığında verdiği cevap ise ben sizinle demagoji yapmam diyor. Bölgede yaşayan insanların susuzluktan bitlendiklerini dile getirdiğimiz zaman konuyu kapatan ve her suçu DSİ’ye yükleyen Oğuz beyin  neden bu şekilde davrandığına anlam da veremediğimizi belirtmek isteriz. İşini çok daha iyi yapabilecek kalifiye elemanlar varken bizim elemanlarımıza EYT vurdu yenilerini eğitmeye çalışıyoruz diye de açıklamada bulunmaktan çekinmeyen Bodrum’un su ile arasındaki köprü mercii olan kişi ne yazık ki sadece la fonten’ten masallar ile halkı uyutmaya çalışıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
MUSKİ Müdürü La Fonten’den Masallar Anlatmaya Devam Mı Edecek
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!