1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Siyasi Partilere Soruyoruz, Bodrum İçin Neden Sesiniz Çıkmıyor!

Siyasi Partilere Soruyoruz, Bodrum İçin Neden Sesiniz Çıkmıyor!

featured

BODRUM HABER – Bodrum Güçbirliği Derneği Başkanı Serdar Kayhan Siyasi partilere Bodrum İçin neden sesiniz çıkmıyor diye sordu. Kayhan konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları dile getirdi. Bodrum Güçbirliği Derneği olarak dördüncü yılımız içindeyiz. Bu 4 yıl içinde tek derdimiz, yaşadığımız, bizi biz yapan Bodrumumuz’a katkı koyabilmek, Bodrum’un değerine değer katabilmek, siz çok değerli Bodrumlu hemşehrilerimizin sorunlarına ortak olabilmek oldu. Sayısız açıklama, basın bülteni yayınladık. Sayısız faaliyetlerde bulunduk. Bodrum’un su sorunu, alınan fahiş su fiyatlarıyla ilgili MUSKİ hakkında suç duyurusunda bulunduk, davalık olduk. Tek derdimiz hep Bodrum oldu, bundan böyle de Bodrum olmaya devam edecek. Biz dernek olarak Bodrum için bu kadar çabalarken, siyasi partilerin Bodrum ilçe yönetimlerinin üzerine adeta bir ölü toprağı serilmiş olduğunu görüyoruz. Birkaç cılız çıkış dışında Bodrum’un sorunlarının kalıcı olarak çözümü için hiçbirinden bir gayret, bir çalışma göremiyoruz. Bu da bizim içimizi acıtıyor. Ak Parti, MHP, CHP, İyi Parti ve diğer partilerin ilçe yönetimlerine soruyoruz;

Bodrum için hiç endişelenmiyor musunuz? Bodrum’un her geçen gün dibe batması sizi hiç rahatsız etmiyor mu? Denizlerimizin akan kanalizasyon yüzünden her gün kirlenmesi, her gün yaşanan su hattı patlaması, aylardır yaşadığımız susuzluk, plajlarımızın leş gibi olması, Bodrum’un çöp ve lağım kokması, bitmeyen, bitirilemeyen yollar, trafik çilesi, sezonun neredeyse 45 güne düşmesi, esnafımızın kan ağlaması, her geçen yıl daha da azalan turist sayısı sizlerin hiç umurunda değil mi?

Nedir bu rahatlığınız, neden bu kadar suskunsunuz?

Şimdi yerel seçimler yüzünden yavaş yavaş sokağa inecek, göstermelik birkaç açıklama yapacaksınız. Peki o halde neden yıllardır sustunuz? Derdiniz seçim mi yoksa Bodrum’un, Bodrumlu’nun çektiği çile mi?

Yerel seçimler bittikten sonra yine kabuğunuza çekilip suskunluğunuza devam mı edeceksiniz?

Bodrum Güçbirliği Derneği olarak sizin söyleyemediklerinizi söyledik, yapamadıklarınızı yaptık. Biz sadece derneğiz. Ama sizden çok daha fazla Bodrum için dertlendik, ilçemiz için didindik. Bodrum Güçbirliği Derneği olarak biz Bodrum için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Ama bilin ki bundan sonra sizin de Bodrum için çalışmanızı sağlamak amacıyla sizi çok yakından takip edip, sürekli rahatsız edeceğiz. Bunu da Bodrum için, çocuklarımızın geleceği için yapacağız.

Serdar Kayhan

Bodrum Güçbirliği Derneği Başkanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Siyasi Partilere Soruyoruz, Bodrum İçin Neden Sesiniz Çıkmıyor!
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!