1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Taşan Foseptik Suları Bodrum’da Tehlike Saçıyor

Taşan Foseptik Suları Bodrum’da Tehlike Saçıyor

featured

BODRUM HABER – Bodrum’un sokakları kanalizasyon suları içinde kaldı. Vatandaşların ifadelerine göre 2 günden beri akan foseptik suları ile ilgili ne gelen var ne giden.

Bodrum Sıcak Haber tarafından yapılan haberde ortaya çıkan manzara görenleri isyan ettirdi. Çırkan mahallesi Hoca Ahmet Yesevi sokakta  patlayan kanalizasyon hattından 2 günden beri  akan foseptik suları çevre sakinlerini hayatından bezdirmiş durumda. Kanalizasyon suları biraz ileride bulunan okula doğru aktığı için çevrede hem kötü kokular hem de hijyen olarak sağlıksız bir ortam oluşmuş.  Hafta sonuna denk gelmesi sebebi ile mi bilinmez ihbarlara rağmen MUSKİ ekiplerinden hala gelen giden olmamış. Mahalle sakinleri alt yapıdaki sorunlar sebebi ile oldukça mağdur ve şikayetçi olduklarını belirtiyorlar. Bitmeyen su ve kanalizasyon çilesi ile yaşamak zorunda kalan Bodrum nasıl bir sınavdan geçiyor. Yoldan akan foseptik suları sebebi ile  çocuklara herhangi bir şey bulaşır bir hastalık kaparlarsa bunun sorumlusu kim olacak. Zira Akan foseptik suları okul girişine kadar devam ettiği için çocuklar o sulara basıp okula girmek zorunda kalacak.  Hattaki arıza sebebi ile yolun ilerisindeki dereye ulaşan kanalizasyon suları buradan dereye akmaya devam ediyor. Konu ile ilgili çevrede yaşayan vatandaşlar durumdan oldukça şikayetçi ve acil çözüm bekliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Taşan Foseptik Suları Bodrum’da Tehlike Saçıyor
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!