1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Tatilciler Yangında Korku Dolu Anlar Yaşadı

Tatilciler Yangında Korku Dolu Anlar Yaşadı

featured

BODRUM HABER – Bodrum’da bir otel odasında çıkan yangın maddi hasarla atlatıldı. Edinilen bilgiye göre bu sabah saatlerinde Ortakent sahilde bulunan bir otel odasında yangın çıktı. Yangın çıkması ile otelde kalan tatilciler hemen otelden tahliye edildi.

112 çağrı merkezine yapılan ihbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip yönlendirildi. Otelde konaklayan misafirlerin güvenli bir alana alınmasının ardından itfaiye ekipleri yangın bölgesinde çalışma başlattı. Tatilciler yangında korku dolu anlar yaşadı.  Tedbir amaçlı ambulans ekipleri hazırda bekletildi. Ekiplerce  kısa sürede müdahale edilen otel odasında çıkan yangında oda  tamamen kullanılamaz hale geldiği görüldü. Sahilde tatile gelen vatandaşların kahvaltı yaparken  yangını izlerken diğer tarafta yangın çıkan otelde konaklayan vatandaşlar korku ile odalarını terk ettiği görüldü. Yangının elektrik kontağından çıkmış olabileceği   tahmin edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tatilciler Yangında Korku Dolu Anlar Yaşadı
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!