1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Bodrum’da Muhtarlar Günü Kapsamında Tören Düzenlendi

Bodrum’da Muhtarlar Günü Kapsamında Tören Düzenlendi

featured

BODRUM HABER – 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Bodrum Belediye meydanında  tören düzenlendi.

Bodrum Belediye Meydanı’ndaki törene Kaymakam Mustafa Çit, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Cemil Gündüz, CHP Bodrum İlçe Başkanı Tuna Işın, Ak Parti Bodrum  İlçe Başkanı Hacı Dalda, ilçede görevli muhtarlar, STK başkanları ve vatandaşlar katıldı. Bodrum Muhtarlar Derneği’nin çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. Törende Bodrum Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Cemil Gündüz bir konuşma yaptı.

Gündüz konuşmasında şunları paylaştı. ”Yasa ile belirlenmiş muhtarlarımız vatandaşın ve mahallesinin her türlü derdini ve ihtiyacını en üst kurumlara kadar taşıyarak sorunları çözme hizmetlerini yapmasının yanında, ayrıca mahallesinin abisi, ablası sırdaşı, bilirkişisi, ve danışmanı rollerini de üstlenmektedirler. Muhtarlık merkezi yönetime bağlı bir kurum olmakla birlikte yerel yönetim olan Belediyelerimizin halka hizmetinde yardımcı ve yönlendirici bir unsur olmaktadır. Muhtarlarımız güvenliği sağlayan Emniyet ve Jandarma kolluk işlerinin her daim yanında yer almakta ve Devletin her kurumu ile vatandaş için birlikte çalışmaktadır” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
Bodrum’da Muhtarlar Günü Kapsamında Tören Düzenlendi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!