1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Bodrum’da Yağmur Duası Yapıldı

Bodrum’da Yağmur Duası Yapıldı

featured

BODRUM HABER -Bodrum’da yaklaşık bir ay önce barajların kurumasıyla birlikte ilçe susuzluğa mahkum oldu. Yaklaşık 1 aydır süren susuzluğun ardından bugün Cuma namazının ardından Bodrum’daki 91 camide cemaatle beraber yağmur duası yapıldı.
Dünyanın en önemli turizm merkezlerinden biri olan Bodrum’da kenti besleyen Mumcular ve Geyik Barajında su seviyesi dip seviyeye indi bu nedenle 2 barajda kapatıldı. Kente Ekim ayının son haftası olmasına rağmen yağmur yağmazken, yarımadanın belli bölümlerinde su kesintileri yaşanmaya başladı. Bodrum İlçe Müftülüğü tarafından tüm camilerde Cuma namazı sonrası ‘Yağmur duası’ yapıldı. Bodrum İlçe Müftüsü İbrahim Kapancı tarafından Kızılhisarlı Mustafa Paşa Camii’nde yapılan dua merkezi sistem ile yarımadadaki 91 camide duyuldu. Öte yandan, Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit’in katıldığı programda Cumhuriyetin 100’üncü yıl anısına mevlidi şerif okutulurken, şehitler ve Filistin’de yaşamını yitirenler için dualar edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrum’da Yağmur Duası Yapıldı
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!