Hayatını Kaybeden Kore Gazisi İçin Bodrum’da Tören Düzenlendi

featured

BODRUM HABER – Ortakent mahallesinde yaşayan  Kore Gazisi 95 yaşındaki Halil Tutar, son yolculuğuna uğurlandı.

Edinilen bilgiye göre Ortakent Müsgebi Mahallesi’nde yaşamını sürdüren 95 yaşındaki Kore Gazisi  Halil Tutar, bir süredir Kalp pili ile  yaşamını sürdüren Tutar, Cuma günü hayatını kaybetti.

Gazi Halil Tutar için Bodrum Belediye Meydanı’ndaki Adliye Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene ailesi ve yakınları ile  Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit, Belediye Başkanı Ahmet Aras ve Yardımcısı Tayfun Yılmaz, İlçe Garnizon Komutanı Albay Ertan Benli, İlçe Emniyet Müdürü Oktay Boydak, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Gökhan Kurgan, Sahil Güvenlik Komutanı Raşit Gödelek ve Bodrum Muharip Gaziler Derneği üyelerinin de aralarında olduğu çok sayıda kişi katıldı.

Kore Gazisi için kılınan cenaze namazının ardından naaşı defnedilmek üzere memleketi Aydın’a gönderildi. Vasiyeti üzerine 6 çocuk babası Halil Tutar’ın,  Aydın Umurlu Mezarlığı’nda anne ve babasının yanına defnedileceği öğrenildi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Hayatını Kaybeden Kore Gazisi İçin Bodrum’da Tören Düzenlendi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!