Vatandaş Görüyor, Biz Görüyoruz, Siz Neden Görmüyorsunuz Sayın Yetkili

featured

BODRUM HABER – Bodrum’da bitmek tükenmek bilmeyen su hatlarındaki arızalara bir yenisi Dağbelen ve Küdür  mahallelerinde meydana geldi. Bodrum Sıcak Haber İhbar hattın vatandaşlar tarafından atılan görüntülerde yine sular boşa akıyor. Bütün bir yaz mevsimini susuz geçiren Bodrum’da hemen her gün yapılan haberlere rağmen bir türlü kesin sonuç alınamayan su isale hatlarındaki patlamalar sebebi ile Bodrum susuz bir yaz geçirmek zorunda kaldı.

Çevre sakinleri tarafından çekilen görüntülerde vatandaşlar “3 gündür Yalıkavak Dağdelen köy girişinde su patladı var yetkilere haber verdiğimiz e rağmen yapılmadı” diye isyan ederken yine Yalıkavak Küdür’den de benzer görüntüler ihbar hattımıza atıldı. Görüntülerde boşa akan sular sebebi ile caddeler su içinde kalırken evlerdeki musluklardan  damla su akmadığı belirtildi.  Devamlı meydana gelen bu arızaları vatandaşlar görüyor, biz görüyoruz ama siz bir türlü görmüyorsunuz sayın yetkili…

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Vatandaş Görüyor, Biz Görüyoruz, Siz Neden Görmüyorsunuz Sayın Yetkili
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!