1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Ak Parti Bodrum İlçenin Yeni Yönetimi Tanıtıldı

Ak Parti Bodrum İlçenin Yeni Yönetimi Tanıtıldı

featured

BODRUM HABER – Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Hacı İbrahim Dalda ilçe binasında bir basın açıklamasında bulundu. Dalda Bodrum ilçenin yeni yönetim kurulunu basın mensuplarına tanıttı.

Ak Parti Bodrum İlçe Hacı İbrahim Dalda, “bir önceki yönetim kurulunda görev alan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diyerek  ilçede göreve başlayan yeni  yönetim kurulunu basın aracılığı ile Bodrum’lulara tanıttı. Hacı Dalda, “Yönetimimizde yorulan arkadaşlarımız vardı, kendi işlerinden dolayı partiye çok fazla hizmet veremeyeceklerini düşündüler. Onun için Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra yönetim kurulumuzu yenileyelim diye düşündük. O arkadaşlarımız affını istedi. Muğla ve genel merkez teşkilatlarımız da bunları kabul etti. Biz de yeni bir yönetim kurulu oluşturduk. Geçmiş dönemde partimize hizmet veren herkese teşekkür ediyoruz. Bu bir bayrak değişimdir. Gençlik kolları ve kadın kollarımız da yenilendi. Ana yönetim, gençlik kolları ve kadın kolları yönetimleriyle birlikte 130 kişiye yakınız. Biz, çalışmalarımıza, Bodrum’a hizmete devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Toplantıda Bodrum’un su ve yol sıkıntılarını da dile getiren Bodrum  İlçe Başkanı Hacı Dalda Mart 2024 yılında yapılacak Yerel seçimde herkesi sandıklara davet etti.

Ak Parti Bodrum İlçe Yönetim Kurulu üyeleri şu şekilde açıklandı.

“Hacı İbrahim Dalda, Mustafa Uslu, Mustafa Asar, Hasan Delice, Adem Şenol, Mehmet Efeoğlu, Yalçın Akdaş, Ercan Çoban, Abdurrahman Murat Yardımcı, Tolga Kara, Recep Kılınçarslan, Veysi Günenç, İsmail Bayındır, Çiğdem Karakaş, Abdullah Eren, Sadet Uslu, Emrah Güntan Bayçöl, Osman Dumanlı, Coşkun Akbıyık, Muhterem Kavçar, Yasin Algın, Selim Kısaoğlu, Cahit Eles, Azime Erkal, Aynur Aydın, Nergiz Genez, Mehmet Onur Sönmez, Doğan Polat, Mehmet Karaman, Zahide Özdemir”

0
mutlu
Mutlu
2
_zg_n
Üzgün
5
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
2
vir_sl_
Virüslü
Ak Parti Bodrum İlçenin Yeni Yönetimi Tanıtıldı
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!