1. Haberler
  2. Spor Haberleri
  3. Under Armour Bodrum Yarı Maratonu Start Aldı

Under Armour Bodrum Yarı Maratonu Start Aldı

featured

BODRUM HABER – Bodrum’da Pazar günü düzenlenecek yarı maratonu bu sabah saatlerinde start aldı. Bodrum Belediyesi’nin destekleriyle bu yıl 6’ncısı düzenlenen Under Armour Bodrum Yarı Maratonu, bu sabah 07.45 ’da Bodrum Belediye Meydanı’ndan başladı. Bu yıl 6’ncısı düzenlenen Under Armour Bodrum Yarı Maratonu’na yaklaşık aralarında yabancı yarışmacıların da olduğu 450 sporcu kayıt yaptırdı. Sabah saatlerinde yarışın başlayacağı Belediye Meydanı’nda bir araya gelen sporcular, antrenör eşliğinde ısınma hareketleri yaptılar. Koşucular daha sonra başlangıç noktasında yerlerini aldı.Yarış öncesinde renkli görüntülere sahne olan Bodrum meydanında binlerce kişi start öncesi ısınma hareketleri yaparak yarışa hazırlandı. Yarışla ilgili Atletizm Federasyonu başkanı Fatih Çimtimar “bu tip organizasyonlar büyük başarı. Federasyon başkanı olarak bu tip organizasyonları desteklediklerini, birkaçına giderek arkadaşlarımız il beraber olabilmek yarışları birlikte seyredebilmek için katılıyoruz. maratonun ülke genelinde her yerde yapılması için yola çıkan arkadaşlara başarılar diliyoruz” dedi.

İlk olarak 21K kategorisinde yarışan sporcular için start verilirken daha sonra 10K ve 5K kategorisi için aynı anda start verildi.  Koşucular, İlçe Spor Müdürü Oktay Dumruk ve Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar tarafından verilen start sonrası Bodrum Marina – Myndos Kapısı – Gümbet Sahili – Bitez bahçe arası – Antik Tiyatro – Kumbahçe Sahili – Paşa Tarlası gibi Bodrum’un önemli tarihi ve turistik yerlerini geçerek parkuru tamamladılar. “Bodrum’da koşmanın her ânında mutluluk var” sloganıyla düzenlenen koşu sonunda genel klasman ve yaş kategorilerinde dereceye girenlere ödülleri verildi. Yarışmanın 21K etabı erkekler kategorisinde Üzeyir Söylemez, kadınlar kategorisinde Anastasiia Chertova birinci oldu. 10K etabı erkekler kategorisinde Ufuk Arda, kadınlar kategorisinde Rumeysa Coşkun bitiş çizgisine ilk gelen sporcular oldu. 5K etabında erkekler kategorisinde Osman Erkam Şafak, kadınlar kategorisinde Bodrum Running Club sporcusu Fatma Taş birinciliği elde etti. Yarışlara çocukları ve köpekleri ile katılan vatandaşlarda maratonda renkli görüntülere sahne oldu. Yarışlar çeşitli kategorilerde gün boyunca devam edecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Under Armour Bodrum Yarı Maratonu Start Aldı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!