Bodrum’da Anne ve 14 Yaşındaki Kızı Uçurumun Kenarında Ölü Bulundu

featured

BODRUM HABER – Bodrum’da uçurumun kenarında 2 kişi ölü olarak bulundu. Emniyet güçleri tarafından yaklaşık 4,5 gündür aranan anne ve 14 yaşındaki kızının cinayete kurban gittikleri tahmin ediliyor. Edinilen bilgiye 4,5 gündür kayıp olan anne ve kızının İçmeler mevkiinde olduğu tespit edildi. Bugün akşam saatlerinde İçmeler mevkii Tavşanburnu yolu kenarındaki sarp arazide, 4.5 gündür kayıp oldukları bilinen ve günlerdir aranan Yabancı uyruklu anne ve 14 yaşındaki kızı  ölü olarak bulundu. Cinayete kurban gittikleri düşünülen  anne ve kızı için olay yerine çok sayıda ekip yönlendirildi.

Olay yerine gelen Muğla  911 Arama Kurtarma ekipleri iple aşağıya inerek  cesetlerin bulunduğu yere ulaştı. Yukarı çıkarılarak  Bodrum Belediyesi Cenaze Hizmetleri aracına alınan anne ve kızının cenazeleri kesin ölüm sebeplerinin tespiti için Muğla Adli Tıp Kurumuna sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, katil zanlısının İrana Dvizova ve kızını silahla vurduktan sonra ellerinden ve ayaklarından bantla sarıp çarşafla paketleyerek aracına aldığı cesetleri içmeler bölgesindeki bölgeye getirerek uçurumdan aşağıya attığı ve üzerini taşlarla kapatmaya çalıştığı öğrenildi.  Cinayet şüphelisinin 5 yaşındaki oğlunu da alıp kayıplara karıştığı olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
3
sinirli
Sinirli
3
_a_rm_
Şaşırmış
15
vir_sl_
Virüslü
Bodrum’da Anne ve 14 Yaşındaki Kızı Uçurumun Kenarında Ölü Bulundu
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!