1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. Karaada’da Bir Ceset Bulundu

Karaada’da Bir Ceset Bulundu

featured

BODRUM HABER – Bodrum Belediyesi ekiplerince adalara ve koylarda bulunan bayrakları kontroller esnasında Karaada’da bir ceset bulundu.  Edinilen bilgiye göre, Adalara ve koylara dikilen Türk Bayraklarını kontrol eden Bodrum Belediyesi ekipleri, çalışmaları için gittikleri Karaada’da bir ceset buldu. Olay yerine hareket eden Sahil Güvenlik ekipleri, inceleme başlattı.

Yaz aylarında Bodrum Belediyesi tarafından, ilçe sınırları içerisindeki ada ve koylara Türk Bayrakları dikildi. Zaman zaman dikilen bayrakları kontrol edip, bakım onarım yapan ekipler, çalışma programı kapsamında gittikleri Karaada’da, Küçük Poyraz Koyu yakınında, kayalıklar üzerinde bir cisim fark edince kontrol için yaklaştılar. İyice yakına gelindiğinde bunun bir ceset olduğunu anlayan ekipler, durumu ihbar etti. İhbarın ardından Bodrum Sahil Güvenlik Karakol Komutanlığı ekipleri, belirtilen yere giderek bölgede inceleme başlattı. Üzerinde can yeleği olduğu görülen cesedin bir göçmene ait olduğu tahmin edildi:

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
Karaada’da Bir Ceset Bulundu
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!