1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. Kirası Arttırılınca Bunalıma Girip İntihara Kalkıştı

Kirası Arttırılınca Bunalıma Girip İntihara Kalkıştı

featured

BODRUM HABER – Bodrum’da intihar etmek isteyen bir kişi Bodrum Sıcak Haber hattına ihbar videosunu gönderdi. Videoyu izleyen BSH imtiyaz sahibi hemen emniyet güçleri ile iletişime geçerek olayı bildirdi. Gümbet İskender Evleri iskelesinden meydana gelen olayda koordine olan ekipler hemen şahsın yanına gitti.

Bodrum Sıcak Haber muhabirleri tarafından bulunduğu yer tespit edilen kişinin yanina ulaşıldı. Aynı anda ayaklarına taş bağlayan kişi denize atladı.

Şahsın intihar etmek için denize atladigini gören Bodrum Sıcak Haber sosyal medya uzmanı denize atlayıp şahsın ayaklarına bağladığı ipleri çevrede bulunan denizcilerden aldığı bıçak ile keserek vatandaşı denizden çıkarttı. İntahar eden kişi için 112 çağrı merkezine ihbarda bulunuldu. 112 acil sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ekiplerce karakola götürülen şahsın işyeri sahibinin kirayı arttırması sebebi ile bunalıma girip intihar ettiği öğrenildi.

 

 

3
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kirası Arttırılınca Bunalıma Girip İntihara Kalkıştı
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!