1 Aydır Tonlarca Su Boşuna Akıp Gidiyor

featured

BODRUM HABER – Bodrum susuzluktan kırılırken yağışlar ile rezervlerin dolmaya başladığı bu günlerde su patlakları haberlerinin de ardı arkası kesilmiyor. Üstelik bazı yerleşim yerlerinde 1 aydır boşa akan sularla ilgili şikayet eden vatandaşların bulunduğu yerlerde hala bir çalışma yapılmaması sebebi ile hem sular kesik hem de caddeler yosun tutmuş durumda. Bodrum Sıcak Haber ihbar hattımıza gönderilen son görüntüler İslamhaneleri mahallesinden. Vatandaşların deyimi ile şarıl şarıl akan sular boşu boşuna akıp gidiyor.

İhbar hattımıza gönderilen görüntülerde İslamhaleri 10. Sokakta meydana gelen su patlağı sebebi ile 1 aydan fazladır boşa akan sular sebebi ile yollar çamur ve yosun tutmuş. Vatandaşların ifadelerine göre “belediyeyi defalarca aradığımız halde ilgilenmiyorlar yazık bu kadar susuzluk varken suyun boşuna akması” diye isyan ediyorlar. Bodrum’un son aylarda yaşadığı su hatlarındaki bu olumsuzlara MUSKİ personelleri müdahale etse bile günler sonra aynı yerden aynı şekilde hatların patlaması sebebi ile yarımada genelinde sular evlerde değil sokaklarda akıp gidiyor. Bir türlü çözülemeyen bu soruna MUSKİ nasıl bir çözüm bulacak nasıl bir önlem alacak yağmurla dolmaya başlayan yeni rezervlerde sokaklara mı akıp gidecek onu da zaman içinde yaşayıp göreceğiz gibi görünüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
1 Aydır Tonlarca Su Boşuna Akıp Gidiyor
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!