1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. 24 Kasım Kutlamaları Heredot Kültür Merkezinde Devam Etti

24 Kasım Kutlamaları Heredot Kültür Merkezinde Devam Etti

featured

BODRUM HABER – 24 Kasım Öğretmenler günü kutlamaları sabah Bodrum Belediye Meydanında gerçekleştirilen Çelenk koyma töreninden sonra Heredot Kültür Merkezinde devam etti. 24 Kasım Öğretmenler günü kutlamaları programı kapsamında Kültür merkezinde bir dizi etkinlik düzenlendi. Etkinliğe Bodrum Kaymakam’ı Mustafa Çit, İlçe Emniyet Müdürü Oktay Boydak, Bodrum Cumhuriyet Başsavcı Vekili Tolga Yamalı, Garnizon Komutanı Per. Alb. Ertan Benli, Milli Eğitim Müdürü Bülent Aldal, Belediye Başkanı Ahmet Aras, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Gökhan Kurgan,  protokol katılımcıları ile öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Etkinlik,  kutlama programına gelen misafirlere hitaben yapılan konuşma ile başladı. Yapay zeka ile Atatürk’ün 24 Kasım 1923’te Kütahya lisesinde görevli  öğretmenlere hitaben yaptığı konuşmanın dinlenmesinin ardından etkinlik programı başladı. Program Saygı duruşu ve Müzik Öğretmeni Cem Cemal Uçaner yönetiminde İstiklal Marşının okunmasını ile başladı. Ardından, Milli Eğitim İlçe Müdürü Bülent Aldal günü anlam ve önemi hakkında bir konuşma yaptı.

Konuşmanın ardından ilçe genelinde düzenlenen şiir, kompozisyon, resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ve öğretmenlere ödülleri takdim edildi. Bodrum yarımadasında görev yapan öğretmenlerin halk oyunları gösterileri, Bitez Gülümser Mehmet Danacı Ortaokulu öğrencilerinin “Öğretmenim” adlı drama gösterisi, Bodrum Final Akademi ortaokulu öğrencisi Mehmet Yaşar Özbay’ın okuduğu “Işık Dalı” şiiri, öğrencilerin “Benim Öğretmenin” oratoryosu ve Öğretmenler korosu tarafından seslendirilen şarkılar ile etkinlik sona erdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
24 Kasım Kutlamaları Heredot Kültür Merkezinde Devam Etti
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!