1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. 24 Kasım Öğretmenler Günü Çelenk Sunma Töreni ile Başladı

24 Kasım Öğretmenler Günü Çelenk Sunma Töreni ile Başladı

featured

BODRUM HABER – Bodrum’da 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programı Bodrum Belediye Meydanında yapılan Çelenk Sunma Töreniyle başladı.

Sunuculuğunu Özel Büro Öğretmeni Songül Ebter’in yaptığı törene Bodrum Kaymakamı Mustafa ÇİT, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ,Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bodrum Şube Başkanı Hasan Külcü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Aldal, Zafer Partisi Bodrum İlçe Başkanı Cevher Gönüldaş, Milli Eğitim Şube Müdürleri, İlçe Protokolü, Gaziler, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
Tören’de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk Anıtı’na  sunumunda İlçe Milli Eğitim Müdürüne, öğretmenler Özlem Doğan ve Selma Elbi Taştan eşlik etti.

Çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunuldu. Saygı duruşundan sonra İstiklal Marşının okunması ile başlayan törende Milli Eğitim Müdürü Bülent Aldal bir konuşma yaptı. Aldal “Çok değerli meslektaşlarım, öğretmenim iyi ki varsınız. Okulun hayat kapısından adımını atan öğrencilerimize bilgi yolunda ışık tutan, rehber olan, varlığınız eksik olmasın. Unutmayınız ki Başöğretmen Atatürk’ün birer yansıması olan sizler, övgülerin en güzeline layıksınız. Cumhuriyetimizin kuruluş yıllarında, ülkemizin kurucu lideri Mustafa Kemal Atatürk tarafından, ilim ve bilimin temellerini atmak için yurtdışına göndererek eğitim aldırdığı, kıvılcımların alevleri olan kuşağın temsilcileriniz. İyi ki varsınız. Ülkemizin eğitim-öğretim hayatına hizmetlerinden sonra emekliye ayrılan öğretmenlerimize sağlıklı bir yaşam diliyorum. Ebediyete irtihal eden öğretmenlerimizi ise saygı, şükran ve rahmetle anıyorum. 24 Kasım Öğretmenler Günümüzü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
24 Kasım Öğretmenler Günü Çelenk Sunma Töreni ile Başladı
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

deneme bonusu veren siteler