1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Bodrum’un Bitmek Bilmeyen Patlak Çilesi

Bodrum’un Bitmek Bilmeyen Patlak Çilesi

featured

BODRUM HABER-Bodrum’un hali hazırda var olan en büyük problemlerinden biri yol ve sokaklarda yaşanan patlaklar. Özellikle bu yaz sezonunda daha da gün yüzüne çıkan problem hem yerli halkı hem de turistleri zor durumda bırakıyor.
Bodrum’da aylardır bir türlü kesin çözüme kavuşamayan patlak sorunları devam ediyor. Merak edilen sorular arasında yaşanan bu olayların nedeni araştırılıyor mu? Özellikle bu bölgeye bakan MUSKİ 1. Bölge Müdürü bu gibi konularda neden ilgisiz ve alakasız kalıyor?


Atatürk Caddesi Çarşı Mahallesi üzerinde ara yolda iki gün önce yine bir patlak yaşandı. Mahallede iki gündür sular boşa sokaklara akıyor. İki günün sonunda MUSKİ yetkilileri olay yerine geldi.
Bodrum’da yaşanan su patlak sorununa vatandaşlar yetkili kişilere iki günün sonunda mı ulaşabilecek? Bodrum halkı su patlakların yarattığı sorunları daha ne kadar yaşamaya devam edecek? Peki, kaçak kayıp su bedelleri vatandaştan alınmaya devam edecek mi? Akıllara gelen bir başka soru ise Bodrum halkı bir yandan susuzlukla mücadele ederken bu denli patlakların yaşanmasına neden olan su nereden geliyor?

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrum’un Bitmek Bilmeyen Patlak Çilesi
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!