1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Garaova’da Dilmit Zeytini Şenliği

Garaova’da Dilmit Zeytini Şenliği

featured

BODRUM HABER – Bodrum Belediyesi destekleriyle Etrim Köyü Garaova Tarım Park’ta Dilmit zeytininin ilk şenliği gerçekleştirilecek.

Slow Food Yaveş Gari, Slow Food Ölmez Ağaç Toplulukları ve Slow Food Türkiye Aşçı Dayanışması tarafından Garaova Tarım Park Yörük Çadırında 25 Kasım Cumartesi günü Dilmit Zeytin Şenliği yapılacak.

Dilmit ağaçlarına yönelik farkındalığı artırmak amacıyla gerçekleştirilecek olan organizasyonda, Dilmit zeytin ağaçlarından deneyim paylaşımının yapılacağı sohbetler, zeytinyağı tadımı ve yemek sunumları yer alacak.

Bodrum ve Milas orijinine sahip Dilmit zeytini, Slow Food Türkiye ağından Slow Food Yaveş Gari Bodrum ve Slow Food Ölmez Ağaç Edremit topluluklarının ortak çalışmasıyla Ekim 2023’te uluslararası Nuh’un Ambarı listesine eklendi.

Etkinlik detaylarına; @slowfoodbodrum @slowfoodolmezagac @projeevikooperatifi @slowfood.cooksalliance.tr sosyal medya hesaplarından ve https://www.bodrum.bel.tr/etkinlik.php?id=1422/Senlik-Dilmit_Zeytinin_Ilk_Senligi adresinden ulaşılabilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Garaova’da Dilmit Zeytini Şenliği
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

deneme bonusu veren siteler