1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Sayın MUSKİ, Yağmur da Yağsa Baraj da Dolsa Vatandaş Suyu Tankerle Alıyor

Sayın MUSKİ, Yağmur da Yağsa Baraj da Dolsa Vatandaş Suyu Tankerle Alıyor

featured

BODRUM HABER – Bodrum’da yağışların başlaması ile barajlarda su rezervleri yükselmeye başladı. Su ile ilgili son yapılan ek kuyular ile büyük ölçüde sıkıntıların çözülmeye başlandığı son günlerde hala tankerle su çeken vatandaşlar mağduriyet yaşamaya devam ediyor. Bodrum Sıcak Haber’in sık sık gündeme getirdiği su sorunları ile ilgili son mağduriyet ihbarı  Çırkan Mahallesinden geldi. Cengizhan sokak Timuçin caddesinde ikamet eden  Birkan Özbay su olmadığı için tankerle su çekmek zorunda kalıyor. Dışarıda yağmur yağarken bile evinde damla su olmayan mağdur vatandaş tankerle çektiği suyun videosunu da ihbar hattımıza göndererek paylaşımda bulundu.

Birkan Özbay  isimli vatandaş Bodrum genelinde yaşanan su sıkıntısı ile ilgili şikayetlerini defalarca  dile getirmesine rağmen MUSKİ yetkililerinden hala bir çözüm bulunmadığından şikayetçi. Vatandaş olarak her türlü sorumluluğunu da yerine getirdiğini dile getiren mağdur  vatandaş Yağışların başlaması ile umutlanan Bodrumluların ne yazık ki umutlarının bekledikleri gibi olmadığı dile getirdi. Özellikle Çırkan mahallesinde hala vatandaşlar evlerine tankerle su çekmeye devam ettiği bu günlerde vatandaşlar,  hem tankere hem de musluklarından su akmayan evlerine de su parası ödüyorlar.  Konu ile ilgili Birkan Özbay, Ekstra para ödeyerek tanker ile su getirttiğini ve maddi açıdan zorladığını, MUSKİ’yi defalarca  aradığında ise sorunun vanalarda olduğunu belirtmeleri üzerine araştırma yaptığını ve  vanalarda bir problem olmadığını belirttiğinde ise MUSKİ’den gelen bir başka açıklamada eve gelen hatta tıkanma olduğu yolunda oldu. Depoların dolu olduğunu belirten MUSKi elemanları yağmurlar dindiğinde hatta bakacaklarını belirtmeleri üzerine  Özbay,  geldiklerinde bu hattın arızasını bilmiyorlar mıydı bizimle dalga mı geçiyorlar” diyerek yaşadığı mağduriyeti kameralar aracılığı ile paylaştı. Defalarca aramasına rağmen  hali hazır da MUSKİ’nin halen bir çözüm bulamadığını belirten Özbay madem çözüm bulamıyorlar o MUSKİ orada niye oturuyor diye isyan etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sayın MUSKİ, Yağmur da Yağsa Baraj da Dolsa Vatandaş Suyu Tankerle Alıyor
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!