1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Turgutreis Pazar Yerinde Yapılan İşlem, Görenleri Şaşırttı

Turgutreis Pazar Yerinde Yapılan İşlem, Görenleri Şaşırttı

featured

BODRUM HABER – Bodrum’da yaşanan sağanak sonrası Turgutreis pazarından paylaşılan ve Turgutreis pazarını suların bastığı iddialarının olduğu videoların altından bambaşka bir sebep çıktı. Zabıta ekiplerince yapılan inceleme sonucu ulaşılan görüntüler personellerin bile şaşırmasına sebep oldu.

Turgutreis pazaryerinde yağış sonrası paylaşılan olumsuzluk videoları üzerine Bodrum Belediyesi ekipleri olay yerinde inceleme yapmak üzere pazar yerine sevk edildi. Ekiplerin yukarıdaki oluklardan taşan sular sebebi ile mağduriyet yaşayan vatandaşların şikayetlerini yerinde incelemek için pazar yerinin çatısına çıkarak incelemelerde bulundu. Yapılan incelemelerde çatıdaki olukların pet şişeler ile kapatılarak suyun gidiş yönünün değiştiği tespit edildi. Birkaç yerde birden aynı şekilde kapanan oluk ağızlarının pet şişeler ile kapatılmasının tesadüfi olmasının pek mümkün olmadığı belirtildi.

2
mutlu
Mutlu
2
_zg_n
Üzgün
2
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Turgutreis Pazar Yerinde Yapılan İşlem, Görenleri Şaşırttı
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!