MHP’nin Seçimlerde İlk Aday Adayı Menteşe’den Bağcıoğlu Oldu

featured

BODRUM HABER – MHP Muğla ilçeden  Menteşe Belediye Başkanlığı için ilk isim, aday adaylığı açıkladı.

AK Parti ve MHP ortaklığında olan Cumhur İttifağı’nın yerel seçimlerdeki yol haritası merakla bekleniyordu. MHP Menteşe İlçeden ilk aday Muğla Büyükşehir ve Menteşe Belediyeleri Meclis Üyesi Selim Bağcıoğlu oldu.

Bağcıoğlu, Muğla’nın Menteşe ilçesinde de MHP’den Menteşe Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. Bağcıoğlu, MHP Menteşe İlçe Başkanlığında, İlçe Başkanı Emre Kısa’ya aday adaylık başvuru belgesini verdi. Selim Bağcıoğlu kendi ile ilgili şu bilgileri verdi; “25.03.1965 Muğla merkeż doğumluyum. Evliyim ve 3 çocuk babasıyım. İlkokul, ortaokul, lise eğitimimi Muğla merkezde tamamladım. Ön lisans olarak Turizm Otelcilik ve Yerel Yönetimler bölümlerinden mezun olarak üniversite eğitimimi tamamladım. Üniversite eğitimime İşletme bölümünde 4. yıl lisans eğitimime devam etmekteyim. 1990 yılından bu yana Muğlalı bir iş insanı olarak Muğla’da faaliyet göstermekteyim.

1995 yılından bu yana turizm sektöründe çadır, karavan ve orman kamp yeri işletmeciliği faaliyetimi sürdürmekteyim. 1997-2000 yılları arasında esnaf kefalet yönetim kurulu üyeliği görevinde bulundum.

Optik ve güneş gözlüğü sektöründe 3 mağaza ve 11 online satış mağazası ile ticaret sektöründe iş insanı olarak faaliyetimi sürdürmekteyim.

2013-2016 yılları arasında Parti il yönetim kurulu üyeliğimle beraber Teşkilatlardan sorumlu 2. başkanlık görevinde bulundum. İl teşkilatındaki görevimin devamında 2015-2019 yılları arasında Menteşe Belediye Meclis Üyeliği görevinde bulundum. 2016-2019 Yılları arasında menteşe ilçe başkanlığı görevini üstlendim. 2019 yılında bu yana menteşe ve Muğla Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği görevime aktif olarak devam etmekteyim” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
MHP’nin Seçimlerde İlk Aday Adayı Menteşe’den Bağcıoğlu Oldu
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!