Hem Kaza Yaptılar Hem de Polise Tekme Attılar

featured

BODRUM HABER- Bodrum istikametinden Marina tarafına giden bir araç saat 4 sularında  kaza yaptı.Bodrum Belediye Binasının ön tarafında meydana gelen kazada sıcak anlar yaşandı.  İddialara göre alkollü kadın sürücü 34 BZM 2XX plakalı aracı ile ilk önce çöp bidonuna çarptı. Sonrasında kaldırımda bulunan  elektrik direğini devirdi. Sürücü direği devirdikten  sonra park halindeki elektrikli scooterların  üzerinden geçti. Kırılan dubalar aracın altında kalarak  kaçmaya çalışan sürücü ilerde bulunan başka scooterların üzerine çıkarak durabildi. Tekrar kaçma girişiminde bulunan sürücüyü çevreden geçen vatandaşlar arabanın anahtarını alarak engelledi. Vatandaşlar 112  İhbar Hattını arayarak ihbarda bulunması üzerine  kısa sürede olay yerine  ekipler sevk edildi.
Gelen ekiplere  sürücünün yanında bulunan arkadaşı polislere tekme attı. Sürücünün arkadaşı kazadan sonra “Ben markete gideceğim iyiyim” diyerek meyhaneden aldığı cam bardağını kırarak etrafındaki insanlara saldırdı ve sözel olarak hakaretlerde bulundu.

Alkolmetreyi üflememekte direnen sürücü ise zor şartlar altında arkadan kelepçe takılarak arkdaşı ile beraber ifadeleri alınmak için emniyete götürüldü.  Çekici yardımı ile araç olay yerinden kaldırıldı. Uzun süre trafiğe kapalı olan yol açıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
Hem Kaza Yaptılar Hem de Polise Tekme Attılar
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!