1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Bodrum’da Arkadaş Kavgası Kanlı Bitti

Bodrum’da Arkadaş Kavgası Kanlı Bitti

featured

BODRUM HABER –  Bodrum merkezde bulunan bir mekanda iki arkadaş arasında çıkan bıçaklı kavgada, 1’i ağır 2 kişi yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre olay gece saatlerinde Bodrum merkezinde Hilmi Uran Meydanı’nda yaşandı.  İddiaya göre bölgedeki bir mekanda eğlenen 2 arkadaş arasında, sebebi bilinmeyen nedenle kavga başladı.

 Olayda 39 yaşındaki Ramazan K. ile kavga ettiği arkadaşı yaralandı. Bacaklarına aldığı bıçak darbeleri ile ağır yaralanan Ramazan K., çok kan kaybetti. Yaralıya ilk müdahaleyi tesadüfen bölgede bulunan bir sağlık çalışanı yaptı.

Vatandaşlar tarafından yapılan ihbarın ardından 112 Acil Sağlık ekipleri olay yerine geldi. Yaralılardan durumu ağır olan Ramazan K. Amerikan Hastanesi’ne, durumu daha hafif olan diğer yaralı ise Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 

Hastanede kalbi duran Ramazan K.’nın yapılan müdahale ile hayata döndürüldüğü, yaralının hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Polisin olayla ilgili inceleme başlattı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrum’da Arkadaş Kavgası Kanlı Bitti
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!