Demagoji Yapmayan Müdür İşini de Yapmıyor

featured

BODRUM HABER – Bodrum’da yağışlarla dolmaya başlayan barajlar sevindirmiyor. Zira hala Bodrum’da patlayan hatlar sebebi ile tonlarca su yine boşa akıp gitmeye devam ediyor. Kumbahça mahallesi, Sünger sokak girişinde yine patlayan bir hat vatandaşlar tarafından ihbar hattımıza gönderildi. Üstelik vatandaşın 3 gündür suyun aktığı belirtiliyor.  Bölgede yaşayan  vatandaş “3 gündür suyumuz boşa akıyor ne gelen giden ne de  bakan kimse yok tonlarca su boşa aktı 3 gündür” diyerek olayla MUSKİ yetkili birimlerinin ilgilenmemesinden şikayetçi.

Bodrum’da hala su sorununun çözülemediği ve MUSKİ yetkilisinin ben demagoji yapmam demesinin üzerinden geçen onca zamanda işini de yapmadığı apaçık meydanda. Her patlağın suçunu Bodrum Belediyesinden bilen vatandaşlar ise asıl muhatapları olan MUSKİ’nin işlerini yapmadığından yetkilinin arızaları iyi yönetemediğinden dolayı bu zorlukları çektiklerinin farkında bile değiller.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Demagoji Yapmayan Müdür İşini de Yapmıyor
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!