1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Ekipler Evlerinde Mahsur Kalan 3 Kişiyi Kurtardı

Ekipler Evlerinde Mahsur Kalan 3 Kişiyi Kurtardı

featured

BODRUM HABER – Bodrum’da dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış hayatı  olumsuz etkilemeye devam ediyor. Bitez’de evlerinde mahsur kalan 3 kişi ekiplerce taşan suyla zor durumda kaldıkları  evden kurtarıldı. Bitez’de 1306 sokakta bulunan dere aşırı yağış sebebi ile taştı. Derenin taştığı bölgede bulunan evleri su bastı. Bir evin giriş kapısı suyun akış şiddeti ile kırıldı açılan sokak kapısından içeriye taşan sular sebebi ile evde bulunan 3 kişi mahsur kaldı. Evdekilerin yardım istemeleri üzerine 112 çağrı merkezine ihbarda bulunuldu.  İhbar üzerine olay yerine sevk edilen ekipler vatandaşları kurtarmak için çalışmalara başladı. Suyun evin içine kadar girmesi sebebi ile zor anlar yaşayan vatandaşlar Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum İtfaiye Grup Amirliği ekiplerince bulundukları bölgeden güvenli bir bölgeye alınmaları için çalışmalar başlatıldı. Ekipler bölgede mahsur kalan bir kediyi de sel sularına kapılmaktan kurtardı. İtfaiye Ekipleri evde mahsur kalan 3 vatandaşı  bulundukları bölgeden tahliye etti. Kurtarılan vatandaşlar itfaiye erlerine teşekkür etti.

Ayrıca aynı bölgede  yağışla derelerden akan çamurlu suların denizle birleştiği noktalarda denizin rengi değişti. Şiddetli yağış ile derelerden akan sular Bitez sahilinde denizin renginin kahverengiye döndüğü görüldü.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ekipler Evlerinde Mahsur Kalan 3 Kişiyi Kurtardı
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

deneme bonusu veren siteler