1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Şiddetli Fırtına Bodrum’da Ağaçları Yerinden Söktü

Şiddetli Fırtına Bodrum’da Ağaçları Yerinden Söktü

featured

BODRUM HABER – Bodrum’da şiddetli yağış sebebi ile dereler taştı, vatandaşlar mahsur kaldı. Bazı mahallelerde suyun etkisi ile ağaçlar yola devrildi.

Gümbet Zengin Hüseyin Sokak’ta bulunan çam ağacı ve onu çevreleyen begonvil fırtınaya dayanamayıp yola devrildi. Devrilen ağaçların tamamen yolu kapatması sebebi ile bölgede bir süre trafik akışında aksamalar oldu. 112 çağrı merkezine yapılan İhbar üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. İhbar üzerine bölgeye gelen Bodrum Belediyesi ekipleri yolda güvenlik önlemleri alarak iş makineleri ile çalışmalara başladı. Devrilen ağaçlar ekiplerce iş makinaları ile kamyonlara yüklenerek  ağaçların yoldan kaldırılması sağlandı. Devrilen ağaçların etkisi ile bir sokak aydınlatma direğinin de yıkılarak parçalandığı görüldü. Zabıta ve Temizlik işleri ekiplerince yolda yapılan çalışmalar sonucu bölge temizlenerek yol hizmete açıldı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Şiddetli Fırtına Bodrum’da Ağaçları Yerinden Söktü
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!