Demagoji Müdürü seni unutmadık. Bu patlaklar ne olacak?

featured

BODRUM HABER- Bodrumlular son günlerde gerçekleşen yağışlar için umutlu ve bu şekilde devam etmesini istiyor. Çünkü yaşanan kuraklık nedeniyle Bodrum bu sene su kaynaklarından faydalanamadı. Evlerinde suyu olmayan pek çok vatandaş zor günler yaşadı. Bu olaylara tanık olurken bir yandan da su patlakları hala yaşanmaya devam ediyor. Vatandaşın günlerce su bulamadığı zamanlarda nasıl oluyor da borulardan su akıyor?
Bodrumun dört bir yanında, farklı noktalarında aylarca su patlakları gerçekleşti.
Alınan son bilgiye göre Gümbet Mahallesi Adnan Menderes Caddesi üzerinde su patlağın yaşandığı yönünde. Yolun ortasında bulunan patlağın üzerinden arabalar geçiyor. Asfaltta biriken sudan dolayı zeminde yumuşama görülüyor. Bu nedenden dolayı asfaltın göçmesinden korkuluyor. Su, 2 gündür boşu boşuna akıyor. Yaşanan sorun ile ilgili hiçbir yetkili gelip ilgilenmedi. Bodrumlular bir türlü çözüm bulunamayan su patlaklarından artık bıktı. Bu meseleler yaşanırken kaçak kayıp bedelleri hala daha vatandaştan alınıyor. Vatandaş suçu olmadığı halde ne kadar daha bedel ödemeye devam edecek?

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Demagoji Müdürü seni unutmadık. Bu patlaklar ne olacak?
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!