1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Kadın Mücadelesi için Birleşelim; Ben Çekilmeye Hazırım

Kadın Mücadelesi için Birleşelim; Ben Çekilmeye Hazırım

featured

BODRUM HABER – CHP Bodrum Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Mine Gültekin kadın adaylara çağrı yaptı: “Kadın mücadelesi için birleşelim; tek kadın adayımız mutlaka seçilsin, ben çekilmeye hazırım” CHP Bodrum Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Mine Gültekin: “Bodrum’da mutlaka kadın belediye başkanı seçilmeli, tek adayın seçilmesi için çekilmeye hazırım” Bodrum Kadın Yönetim Hareketi Platformu Başkanı Mimar Mine Gültekin, Atatürk’ün ‘Kadınlarını geri bırakan toplum geride kalmaya mahkumdur’ sözünü hatırlatarak: “Bodrum’da seçilecek 30. Belediye Başkanın mutlaka kadın olması gerektiğini vurgulamak istiyorum. Sayın Erdal İnönü’nün SHP yıllarında genç bir kadın sporcu olarak gençlik kolları mahalle başkanlığı ile Atatürkçü ve Cumhuriyetçi bir kadın olarak 40 yılı aşkın süredir siyasetin birçok kademesinde görevler aldım. Yerel seçimlere 20 ay kala belediye başkan adaylığı için bağımsız olarak çalışmaya başladım ve Bodrum’un ilk bağımsız belediye başkanlığı kadın adayı olarak şimdiye kadar 56 mahallemizde sokak sokak binlerce

Bodrumlu hemşehrimiz ile tanıştım, kaynaştım, dertlerini, dilek ve isteklerini dinledim. Bodrum’da halk kadın bir belediye başkanı görmek istiyor.”dedi. CHP Bodrum İlçe Teşkilatı’na aday adaylığı başvurusu yapan 4 kadın adaya çağrıda bulunan Gültekin şunları söyledi: “CHP İlçe Başkanlığımıza 4’ü kadın 25 aday adayının başvuru yaptığı açıklandı.

Kadın aday adaylarımız Ummahan Yurt, Sevil Ok, Nurcan Satı hanımefendilere sesleniyorum. Lütfen birleşelim, tek bir kadın aday belirleyelim ve Bodrum’u biz yönetelim. İnanıyorum ki Bodrum halkı kadın dayanışmasının ve çalışkanlığının Bodrum’un sorunlarını kökten nasıl çözdüğünü görecekler. Gelin güçbirliği yapalım ve Bodrum’a kadın eli değsin. Bu hedef için ben çekilmeye hazırım ve tek kadın belediye başkan adayı olacak arkadaşımın da sonuna kadar yanında ve destekçisi olacağım. Haydi kadınlar Bodrum’da kadının gücünü gösterelim. Bodrum’da dört kadın olarak devrim yapalım.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kadın Mücadelesi için Birleşelim; Ben Çekilmeye Hazırım
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!