1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Ummuhan Yurt Aday Adaylık Başvuru Dosyasını Teslim Etti

Ummuhan Yurt Aday Adaylık Başvuru Dosyasını Teslim Etti

featured

BODRUM HABER – CHP de aday adaylık başvurularının son gününde Ummahan Yurt başvurusunu yaptı. 2019 yılından itibaren bodrum belediye başkan yardımcılığı görevini yürüten ve 2-3 gün önce istifa eden Ummahan Yurt CHP’den Bodrum Belediye Başkan Aday Adaylık başvuru dosyasını CHP Bodrum İlçe Başkanı Tuna Işın’a teslim etti.

Ummuhan Yurt İlçe binası önünde aday adaylığı ile ilgili şu açıklamalarda bulundu. “Bugün çok önemli bir gün Türk Kadınlarına Ulu Önder Atatürk’ümüzün hak olarak verdiği seçme ve seçilme günü olan 5 Aralık’ta açıklama yapmak istedim. Önce ona çok teşekkür ederim Bizlere bu mikrofonların karşısında bu medeni cesareti veren Ulu Önderimiz Atatürk’ümüze çok teşekkür ediyorum. Daha sonrasında bana değer katan Belediye Başkanlarımıza çok teşekkür etmek istiyorum. Onlar benim her zaman başımın tacıdır sevgilerimi iletiyorum onlara da. Bodrum Belediyesinde 33 yıl çalıştım. Birçok konuyu deneyimledim. Bir çok servisten geçtim. Bir çok deneyimlerim oldu. CHP çatısı altında deneyimlerimi daha genişleterek siyasi olarak yapmaya karar verdim. Bundan sonraki aşamalarda projelerimi ve diğer bütün konuları sizlerle paylaşacağım. Ben katkı koyan beni yürekten destekleyen, yüreklendiren kalben yanımda olan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ummuhan Yurt Aday Adaylık Başvuru Dosyasını Teslim Etti
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!