Ahmet Çakı “Hedefimiz Önümüzdeki Maçı Kazanıp, Ligde Tutunmak”

featured

BODRUM HABER – Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çağdaş Bodrum Spor 13. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket ile kendi seyircisinin desteğiyle oynayacak. Çağdaş Bodrum spor yeni Başantrenörü Ahmet Çakı “Hedefimiz önümüzdeki maçı kazanıp, ligde tutunmak” dedi.
Bodrum’u ve Muğla’yı temsil eden Çağdaş Bodrum Spor, ligdeki ilk yılında deneyim kazanarak ligde kalma mücadelesine devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Antrenör Ender Arslan ile karşılıklı yapılan görüşme ve mutabakat ile yolları ayrılan Çağdaş Bodrum Spor’un yeni antrenörü, basketbolda uluslararası deneyime de sahip, geçtiğimiz sene Tofaş’ın antrenörlüğünü yapmış olan Ahmet Çakı oldu. Yardımcısı Ömer Kahyaoğlu ile takımın yapılanmasını baştan aşağı gözden geçiren, Başantrenör Ahmet Çakı, takım ile ilk kez parkeye bu hafta sonu çıkacak. Çağdaş Bodrum Spor, rakibi Merkezefendi’ye karşı üstün gelmek için Başantrenör Ahmet Çakı ile yeni takım organizasyonları ve taktikler ile antrenmanlarına son hızıyla devam ediyor.

Özellikle kendi evindeki maçlarda rakiplerine karşı taraftarı ile üstün bir direnç gösteren ve oynadığı karşılaşmalarda gösterdiği çaba ile hem seyircisinin hem de BSL izleyicilerinin takdirini kazanan Çağdaş Bodrum Spor, 13. hafta mücadelesinde 23 Aralık Cumartesi günü saat 15.30’da Merkezefendi ile karşılaşacak.
Başantrenör Ahmet Çakı, yeni yapılanma ve farklı taktiklerden oluşan daha da güçlü bir yapı ile sahaya çıkacaklarını belirtirken, Çağdaş Bodrum Spor’un Muğla Menteşe Spor Salonu’nda oynayacağı karşılaşmaya tüm spor severleri davet etti.(İHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ahmet Çakı “Hedefimiz Önümüzdeki Maçı Kazanıp, Ligde Tutunmak”
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!