1. Haberler
  2. Spor Haberleri
  3. Bodrum FK, Kupada Tur, Ligde 3 Puan İçin Ter Dökecek

Bodrum FK, Kupada Tur, Ligde 3 Puan İçin Ter Dökecek

featured

BODRUM HABER – Bodrum Futbol Kulübü, Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu’nda yarın evinde Menemen FK’yı, Tredndyol 1. Lig’in 15. hafta karşılaşmasında ise 9 Aralık Cumartesi günü Tuzlaspor’u konuk edecek. Her iki karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekip, kupada tur atlayan taraf olmak isterken, ligde Tuzlaspor karşısında ise 3 puan alarak play-off hattında yerini sağlamlaştırmayı hedefliyor.
Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu’nda Bodrum FK, yarın evinde Menemen FK’yı konuk edecek. Bodrum ekibi, Trendyol 1. Lig’in 15. haftasında ise Tuzlaspor’u ağırlayacak. Yalıçiftlik İsmail Altındağ Tesisleri’nde her iki maçın hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekipte sakatlığı dolayısıyla sezonu kapatan Eren Albayrak’ın dışında, sakatlığı bulunan Cenk Şen, her iki maçta forma giyemeyecek. Yeşil-beyazlı ekip, kupada tur atlayan taraf olmak isterken, ligde Tuzlaspor karşısında 3 puan alarak play-off hattında yerini korumak istiyor. Öte yandan yeşil-beyazlı eki, ısınma hareketlerinin ardından taktik çalışmalarıyla Menemen FK hazırlılarını tamamladı. Bodrum temsilcisi, kupa karşılaşmasında yarın saat 13.30’da İlçe Stadı’nda Menemen FK ile tur için kozlarını paylaşacak.(İHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrum FK, Kupada Tur, Ligde 3 Puan İçin Ter Dökecek
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!