Alkollü Gençler Ortalığı Birbirine Kattı

featured

BODRUM HABER-Dün akşam Bodrum -Turgutreis yolu üzerinde otostop çeken gençlere yardım etmek için aracına alan sürücü gençlerin rahatsız edici davranışları nedeniyle pişman oldu. Alkollü gençler her tarafı birbirine katarak sıcak anlar yaşandı.

Edinilen bilgiye göre Bitez Kavşağı civarlarında araç sürücüsü otostop çeken alkollü iki genci aracına aldı. Araç sürücüsü kendilerini taksi durağına bırakmasını söyleyen gençleri jandarma Kavşağı’nda bulunan taksi durağına geldiğinde indirmek istedi. İddiaya göre arka koltukta sızan gençler inmemekte direndi ve sürücüye zor anlar yaşattı. Yaşanan tartışmalar sonucunda araçtan güç bela inen gençler rahat durmadı. Gençler orada bulunan bir motor firmasına ait teşhir amaçlı konulan motorlara tekmeler atmaya başladı ve motorlara maddi zarar verildi. Motor firmasında bulunan görevli personeller duydukları ses nedeniyle dışarı çıktı. Alkollü gençler personellere kendilerini jandarma olarak tanıttı. Personeller ve gençler arasında arbede yaşandı. Aşırı derecede alkollü olan gençler herkese hakaretlerde bulundu. O sırada Yalıkavak Karakol Amiri tesadüfen olaya denk gelmesi üzerine ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri geldi. Polis de alkollü gençleri yatıştırmakta zorlandı. Alkollü gençler polislere tahrik edici davranışlarda bulundu. Hakaretler edildi, küfürler söylendi ve dil çıkartmaların yaşandığı arbede kameralara yansıdı. Üst araması yapıldıktan sonra kelepçeli bir şekilde gençler ifadeleri alınmak üzere polis tarafından Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğüne  götürüldü.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Alkollü Gençler Ortalığı Birbirine Kattı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!