1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Kamer Genç Bodrum’da Anıldı

Kamer Genç Bodrum’da Anıldı

featured

BODRUM HABER- Bodrum Belediyesi Ali Hakan Aykan Kültür Merkezi’nde (Trafo)  Türkiye Tanıtım Araştırma Demokrasi ve Laik Oluşum Vakfı (TÜLOV) tarafından eski Türkiye Büyük Millet Meclisi üyesi ve CHP’nin eski milletvekili Kamer Genç adına anma etkinliği düzenlendi.

Türkiye Tanıtım Araştırma Demokrasi ve Laik Oluşum Vakfı(TÜLOV) tarafından Trafo Kafe’de düzenlenen anma etkinliğinde TÜLOV Genel Başkanı ve 24, 25, 26. Dönem CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir ile TÜLOV Yönetim Kurulu Üyesi ve CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Av. Remzi Kazmaz, vakıf yöneticileri, üyeleri, Bodrum Belediye Başkan Aday Adayı Emre Köroğlu ve vatandaşlar katıldı. Anma etkinliğinin ardından Avukat Remzi Kazmaz tarafından hazırlanan “Kamer Genç Belgeseli” isimli gösterim izlendi.

Etkinlikte düşüncelerini aktaran Avukat Remzi Kazmaz, “Kültür ve sanat Komisyonu kısa zaman içinde değerli büyüğümüz onursal başkanımız aynı zamanda Kamer Genç ile ilgili hazırlık yaptılar. Yaklaşık bir buçuk iki yıldır Bodrum’da faaliyet yapıyoruz. Bodrum Belediyesi ile beraber ortaklaşa yaptığımız birçok faaliyet var. Bir vakıf düşünün kendi gücü oranında bir yere kadar yapabilir. Güçlenmeliyiz diyerek yola çıktık. Bugün ki etkinliği bu yüzden yapıyoruz. Burada bulunan arkadaşlar veya etrafınızdaki insanlar laikliğe ve cumhuriyet inanmış savunabilecek, bugünlerdeki tehlikelere karşı en azından dimdik ayakta durabilecek gönüllülük temelinde çalışacak arkadaşlara ihtiyacımız var. Laiklik ve demokrasi değil bizim gençlere yönelik çalışmamız var. Gelin TÜLOV’da birlikte çalışalım. Bizim herkese ihtiyacımız var” dedi.

Kamer Genç ile anılarını anlatan TÜLOV Genel Başkanı Prof. Dr. Nurettin Demir, “Kamer Genç ile 4 sene beraberdik, yan yana oturuyorduk. Kamer Genç ne zaman patlayacağı ne zaman sahneye çıkacağı hiç belli olmazdı. Geçen hafta birçok dostları ile birlikte 8. Ölüm yıldönümü ile onu mezarının başında andık. Türkiye’yi Kamer Genç’in köyünden, mezarının başından görmek lazım. Nasıl bir Kamer Genç Anadolu’nun ücra bir köyünden çıkıyor. Cumhuriyetin ve Atatürk’ün laik yönetimi, fırsat eşitliği sayesinde köy çocuğunun nerelere geldiğini gösteriyor. İnsanın gurur duymaması mümkün değil. Kamer Genç abimizin yanında 4 sene yetişmiş olmaktan onunla beraber parlamentoda da mücadelesine şahit olmaktan büyük mutluluk duyuyorum” dedi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kamer Genç Bodrum’da Anıldı
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!