1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Sokak Hayvanlarına AVM’den Saygısızlık

Sokak Hayvanlarına AVM’den Saygısızlık

featured

BODRUM HABER – Bodrum’da bir alışveriş merkezinde bulunan ve vatandaşlar tarafından sokak hayvanları için geçici olarak konulan malzemelerin kaldırılmasına çevredeki hayvan severler büyük tepki gösterdi.

Bodrum Ortakent mahallesinde bulunan bir AVM’de hayvanlar için soğuktan korunmaları için konulan malzemeler iddialara göre AVM yönetimi tarafından kaldırıldı. İhbar hattına gelen olayda iddiaya göre kamyoncular tarafından beton üzerinde soğuktan korunmaları için konulan malzemeler Alışveriş merkezi yönetimi tarafından kaldırıldı.

Vatandaşların büyük tepki gösterdiği olay kameralar tarafından kaydedildi.

Böyle büyük bir alışveriş merkezinde meydana gelen olay hakkında vatandaşlar yapılanları saygısızlık olarak nitelendirildi. Soğuk havalarda herkes bir şekilde sokak hayvanlarına destek olmaya çalışırken yönetimin kararı ile hayvanların aç susuz ve korumasız bırakılması vatandaşlar tarafından üzüntü ile karşılandı. Bodrum’da yaşayan hemen herkesin sokak hayvanlarına destek verdiğini belirten vatandaşlar dükkanların, marketlerin bile kapılarını açtığı soğuk havalarda alışveriş merkezinin tavrına üzüntüyle karşıladıklarını belirtti.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sokak Hayvanlarına AVM’den Saygısızlık
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!